Hoe werkt het?

Zo’n leuke Remia Buurt BBQ wil jij natuurlijk ook winnen met jouw buren! 

Dit moet je doen:

 1. Koop 5 Remia Tafelsauzen met je buurt.
 2. Geef je buurt op! Wij vragen om een contactpersoon en 4 andere buren. Jullie vertegenwoordigen de buurt die de prijs wint.
 3. Via een e-mail met een persoonlijke link kan je jullie aanmelding bevestigen.
 4. Vul je je gegevens in in mei? Begin juni worden dan de winnaars bekend gemaakt. Deelnemers van juni ontvangen begin juli bericht, deelnemers van juli informeren wij begin augustus. Meedoen kan tot en met 31 augustus 2019, begin september worden de laatste winnaars bekend gemaakt.
 5. Met de winnaars wordt via e-mail contact opgenomen. In deze e-mail zal ook naar de kassabon(nen) met de 5 Tafelsauzen worden gevraagd. Deze dienen te worden overlegd voordat de prijs kan worden uitgereikt.
Ik wil meedoen

Wat zit er in het BBQ pakket?

Inhoud pakket

 • Vlees en vega producten van The Frozen Butcher voor op de BBQ (4 à 5 stukken vlees per persoon, waaronder kipspiesjes, The Frozen Butcher Angus Burgers, BBQ worstjes, Lams T-bones en 10x The Beyond Burger).
 • Twee pakjes Knakwortels (à 4/5 stuks)
 • Diverse sauzen van Remia (o.a. alle Remia Tafelsauzen, drie varianten American BBQ Sauces, Remia Satésaus en drie Remia Salata dressings)
 • Benodigdheden om de BBQ aan te steken (1 zak houtskool van 10 kg, 1 zak briketten van 10 kg, aanmaakblokjes en aanmaaklucifers)
 • Tafelaankleding (1 tafelrol van 50 meter, 1 pak servetten à 125 stuks, milieuvriendelijk wegwerpbestek (50 vorken, messen en lepels), 50 kartonnen bekers en bordjes, 20 papieren rietjes en 50 placemats).
 • Overige aankleding zoals T-shirts, petjes, zonnebrillen, spandoek, vlaggetjes en ballonnen.
 • Vermaak voor de kinderen (50 placemats/kleurplaten, bellenblaas, stoepkrijt en BBQ marshmallows)
 • Overige BBQ benodigdheden (10 stokbroden, kruidenboter, salades (2,5 kg huzarensalade en aardappelsalade), drinken voor de kinderen).

Wat is niet inbegrepen?
Jullie dienen zelf te zorgen voor tafels en stoelen. De BBQ’s waarop gegrild wordt, zijn ook niet inbegrepen. En een eventuele party tent bij slecht weer.

Let op!
Je mag zo vaak mee doen als je wilt. Jouw buurt kan wel maar één keer winnen.

En een kassabon mag maar één keer worden ingeleverd.

De prijs is exclusief alcoholhoudende dranken.

De gewonnen prijs moet uiterlijk 6 oktober 2019 verzilverd worden.

Wij informeren de winnende buurt door de contactpersoon een email te sturen. Met diegene stemmen we de details af, zoals de datum van de Buurt BBQ en afspraken omtrent het afleveren van de prijs. We vragen dan ook voor hoeveel personen de Buurt BBQ wordt georganiseerd (bijvoorbeeld 30, 40 of 50 personen). De prijs is voor maximaal 50 personen.

De datum voor de Remia Buurt BBQ moet twee weken van tevoren worden doorgegeven!

De gewonnen Buurt BBQ is voor jouw buurt en moet dus ook plaatsvinden in de opgegeven postcode. De Buurt BBQ mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden, zoals voor een BBQ met familie en vrienden. 

Vergeet niet om navraag te doen bij de gemeente voor een eventuele vergunning!

Ik wil meedoen